Tjänster

Ljudkonsult med fokus på det analoga

Konsultjobb åt butiker och handlare

Med start tidigt 2023 byter jag inriktning på verksamheten och jobbar nu som ljudkonsult där det bäst behövs, alltså hjälpa butiker med avdelningen skivspelare och närstående produkter. Min försäljning sker hos de butiker och via de leverantörer jag har samarbete med. Antingen direkt via mig, eller direkt med butiken. Välkommen att höra av dig!

Man hittar mig bland annat hos perfect-sense.se som nu satsar stort på riktigt välljudande skivspelare och dess kringutrustning.

Rådgivning och installation åt privatpersoner

Du som privatperson är också välkommen att höra av dig då du kanske behöver ett par extra öron hemma för att optimera ditt system. Det kan gälla allt från att se över inställningarna på skivspelare, tonarm och pickup, men även allt övrigt i systemet, så som högtalarplacering, kabeldragning och uppställning av övrig utrustning. Jag tar gärna med mig apparat-fötter och liknande för resonanskontroll av komponenter. Det är fascinerande att uppleva vad det gör med ljudet. Något annat som jag gärna demar är kablar och strömprodukter. Här är det en djungel av produkter, men vi ser till att hitta det som passar ditt system bäst och hittar var i systemet man får ut mest välljud.

Tvätt och tillplattning av LPs

Avdelningen LP-skivor som under många år har funnits på Skeppargatan finns från och med slutet av mars månad hos Stylus Audio på Erik Dahlbergsgatan 25 i Stockholm. www.stylusaudio.se
Vinylvården i form av ultraljudstvätt av LPs, och pressning av skeva och buckliga LPs utförs också på denna adress från och med slutet av mars månad. Hit kan skivorna skickas, eller så går det bra att lämna in dem, så hör vi av oss när de är klara. Hos Stylus Audio hittar du då också ett bra utbud av tillbehör såsom nålrengöring, skivborstar, LP-fickor och annat som är oumbärligt för vinylfantasten.