Om mig

Bengt Söderberg​

Bengt Söderberg

Det var under några år som musiker i New York i mitten av 90-talet, som tanken att öppna ljudbutik först föddes. Men det skulle dröja till 1999 innan SOUND by Vinylbutiken öppnade dörrarna med nypressade LP-skivor och marknadens finaste skivspelare som huvudattraktion. På den tiden var det inte så lätt som det låter. Men bra lät det, och resten är historia.

Min erfarenhet som musiker i kombination med intresset för trovärdig ljudåtergivning är grunden till min passion. Och jag brinner för att sätta samman prisvärda och välljudande anläggningar oavsett budget. Välljudande musik förtjänar att finnas i varje hem. Och att veta precis hur ett instrument låter tror jag är en styrka när jag komponerar ihop ett musiksystem. Det sitter inte i specifikationerna på produktbladet utan i livs levande, mänsklig uppfattningsförmåga.

Du som vill prata musik, hifi eller uppgraderingar av ditt ljud når mig på mobilen eller i en diskussion via mejl.

Jag kan nästan lova att det finns något vi kan göra för att din musikupplevelse ska bli ännu rikare. För det finns alltid förbättringspotential, och det är just det som är så roligt med att jobba med detta.

Jo, just det. Jag är trummis. / Bengt