Kirmuss Audio skivtvätt

Vi har den fantastiska skivtvätten från Kirmuss Audio i butiken. Inget vi har provat tvättar lika rent, men baksidan är att det tar lite längre tid att tvätta en skiva än med andra maskiner, men när man väl ha fått in rutinen flyter det på bra. Man kan ha en eller flera skivor i maskinen samtidigt, så på det sättet är det smidigt. Det viktigaste är att ljudet på skivorna blir väldigt mycket bättre. Klarare, friskare och renare. Mer dynamik.

Se instruktionsvideo i länken så förstår du hur det hela går till. Du kan även höra av dig med frågor, och om du vill ha en demo av det hela så är du välkommen. Boka i så fall en tid.

För versionen av maskinen som säljs i europa är priset 21990 kr. Det nödvändigaste tillbehören följer med till maskinen, men vi och Kirmuss Audio rekommenderar speciellt en extra Camel Hair Brush och en sprayflaska för att sprida destillerat (renat) vatten.

Extra tillbehör och förbrukningsprodukter:

Spray-flaska (för renat/destillerat vatten). 50 kr.
Combination Anti-Bacterial, Anti-Static, Surfactant 60ml. 399 kr. Refill 300ml. 1390 kr.

Combination ”2-in-1” 1 Million Carbon Fibre Brush With
Parastatic Felt Brush. 499 kr.
Camel Hair Brush. 329 kr.
Microfibre Cloth – To Dry Records. 199 kr.

Givetvis bör du byta ut innerpåsen till den rena skivan. Vi har flera fabrikat. T.ex Nagaoka 50-pack för 339 kr. Mofi 50-pack för 339 kr. Vanliga fodrade vita av hög kvalitet, 100-pack för 398 kr. Vi har även Kirmuss Audios egna som ligger i 40-pack, för 359 kr.

www.kirmussaudio.net